Lägg ost tärningar i en glasburk tillsammans med ex. rosepeppar, örtkryddor efter smak. Fyll upp med rapsolja, ett sätt att ta tillvara slutet som är svårt att skära med hyvel. Osten blir sen god i sallad.
LillaJa22 augusti 2013
Tack Hilmer54 (Y) för ett perfekt tips på hur man kan fixa till "ostslattar"
ska genast testa detta
boz196522 augusti 2013
Den sista biten på osten hackar jag i matberedaren och fryser in. Perfekt till pizza, ostsås, pajer, mm.
AngieH22 augusti 2013
Skrivet av Hilmer54 den 21 aug 2013
Lägg ost tärningar i en glasburk tillsammans med ex. rosepeppar, örtkryddor efter smak. Fyll upp med rapsolja, ett sätt att ta tillvara slutet som är svårt att skära med hyvel. Osten blir sen god i sallad.
Det lät gott! Ska testa med mina småbitar!
angiehults.blogspot.com
Visste du att små ostbitar håller bättre om du slår in dem i aluminiumfolie istället för att lägga dem i små plastpåsar?
http://angiehults.blogspot.se/2013/08/husmorstips-sa-far-du-osten-att-halla.html
Du hittar fler tips här: angiehults.blogspot.com
Vad har du för tips?
Lägg ost tärningar i en glasburk tillsammans med ex. rosepeppar, örtkryddor efter smak. Fyll upp med rapsolja, ett sätt att ta tillvara slutet som är svårt att skära med hyvel. Osten blir sen god i sallad.
Tack Hilmer54 (Y) för ett perfekt tips på hur man kan fixa till "ostslattar"
ska genast testa detta
Den sista biten på osten hackar jag i matberedaren och fryser in. Perfekt till pizza, ostsås, pajer, mm.
Lägg ost tärningar i en glasburk tillsammans med ex. rosepeppar, örtkryddor efter smak. Fyll upp med rapsolja, ett sätt att ta tillvara slutet som är svårt att skära med hyvel. Osten blir sen god i sallad.
Det lät gott! Ska testa med mina småbitar!
angiehults.blogspot.com