Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillrom

  • engstedt 21 januari 2009

    Jag har fått några hekto sillrom över efter att ha rensat sill. Vad ska man göra med den?

  • babbs 21 januari 2009

    Stek den, lägg den varm på en grov knäckemacka och ät, supergott!

  • 21 januari 2009

     

  • bernit 21 januari 2009

    Skrivet av Binge56 den 21 jan 2009

    Guuuuuuuuuu vad avis jag blir. Knaperstekt sillrom. Jag dräglar.
    Du kan skatta dig lycklig, engstedt.

    Håller med, en lätt panerad och stekt rom är gott !!

  • engstedt 30 januari 2009

    Tänkte faktiskt försöka använda den som vanlig rom, bara rensa den ren från hinnor och salta den sen servera den på en liten västerbottenspaj.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.