Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag har fått några hekto sillrom över efter att ha rensat sill. Vad ska man göra med den?
Stek den, lägg den varm på en grov knäckemacka och ät, supergott!
Tänkte faktiskt försöka använda den som vanlig rom, bara rensa den ren från hinnor och salta den sen servera den på en liten västerbottenspaj.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag har fått några hekto sillrom över efter att ha rensat sill. Vad ska man göra med den?
Stek den, lägg den varm på en grov knäckemacka och ät, supergott!
Guuuuuuuuuu vad avis jag blir. Knaperstekt sillrom. Jag dräglar.
Du kan skatta dig lycklig, engstedt.
Håller med, en lätt panerad och stekt rom är gott !!
Tänkte faktiskt försöka använda den som vanlig rom, bara rensa den ren från hinnor och salta den sen servera den på en liten västerbottenspaj.