Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hur gör man Skärgårdsröra?
1 liten burk ansjovis (125 g)2 hårdkokta ägg250 g Keso3 msk hackad gräslökSkär ansjovisen i bitar och hacka äggen. Blanda Keso, ansjovis, ägg och gräslök. Servera på knäckebröd. Gottgott!
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hur gör man Skärgårdsröra?
1 liten burk ansjovis (125 g)2 hårdkokta ägg250 g Keso3 msk hackad gräslökSkär ansjovisen i bitar och hacka äggen. Blanda Keso, ansjovis, ägg och gräslök. Servera på knäckebröd. Gottgott!