tips angående surkålen: det finns bra recept på Bigos här på matklubben jag brukar laga en av snabbvarianterna med korv och fläsk i.
EliBerg6520 november 2011
Hade öppet hus när jag fyllde 40 för ett antal år sedan, gjorde en massa småplock bl a kikärtsbollar. I och för sig rätt goda, men inte riktigt min grej (VARFÖR gjorde jag dem?!). Städade skafferiet för någon månad sedan och hittade då tre små burkar kikärtor ihopklistrade i en sån där plast. Hmm... jag har svårt för bönor, linser och liknande. Helkonserv, håller väl i evighet! Vad göra?
The_mama97mia20 november 2011
Hehe, ja det värsta med helkonserverna är ju just det att de håller i evighet...
Kikärtor tycker jag i of s är rätt gott att göra bönsallad på. Men har nu lärt mig att köpa lite mindre av såna...
Fast det ska väl vara kikärtor i falafel och hummus, hummus kan ju faktiskt vara gott som dip eller salladsbuffétillbehör liksom...
tips angående surkålen: det finns bra recept på Bigos här på matklubben jag brukar laga en av snabbvarianterna med korv och fläsk i.
Hade öppet hus när jag fyllde 40 för ett antal år sedan, gjorde en massa småplock bl a kikärtsbollar. I och för sig rätt goda, men inte riktigt min grej (VARFÖR gjorde jag dem?!). Städade skafferiet för någon månad sedan och hittade då tre små burkar kikärtor ihopklistrade i en sån där plast. Hmm... jag har svårt för bönor, linser och liknande. Helkonserv, håller väl i evighet! Vad göra?
Hehe, ja det värsta med helkonserverna är ju just det att de håller i evighet...
Kikärtor tycker jag i of s är rätt gott att göra bönsallad på. Men har nu lärt mig att köpa lite mindre av såna...
Fast det ska väl vara kikärtor i falafel och hummus, hummus kan ju faktiskt vara gott som dip eller salladsbuffétillbehör liksom...