Maken håller på att experimentera med sin nya bakmaskin och det blir både bra och inte så bra. Hurs som helst blir det en massa bitar bröd (kanter och bitar som blivit lustigt formade osv). Sparade en bunt kantbitar att ha till soppan, men de mjuknade för fort i soppan. Antar att man ska torka dem om de ska bli mer som skorpor eller biscotti eller nått sådant. Några tips?
monac20 april 2008
njae....vet inte???!:o Men torka dem & mixa dem så har du ju ett utmärkt ströbröd i vart fall!:)
monac20 april 2008
tror det ska finnas en speciell sida för recept & tips för just bak-maskin,vet dock inte vad den heter....kanske är någon mat-klubbare som känner till den????
krtek20 april 2008
Skrivet av monac den 20 apr 2008
njae....vet inte???!:o Men torka dem & mixa dem så har du ju ett utmärkt ströbröd i vart fall!:)
Jamen DET var ju också ett bra förslag. Ska jag bara lufttoka dem eller ska man torka dem i ugnen?
Skrivet av monac den 20 apr 2008
tror det ska finnas en speciell sida för recept & tips för just bak-maskin,vet dock inte vad den heter....kanske är någon mat-klubbare som känner till den????
Det finns en hel del recept på Mixwells sida
http://www.mixwell.com/
och så fanns ju en herrans massa konstiga recept som medföljde själva maskinen. Men han tar säkert emot tips på fler inspirationskällor.
Maken håller på att experimentera med sin nya bakmaskin och det blir både bra och inte så bra. Hurs som helst blir det en massa bitar bröd (kanter och bitar som blivit lustigt formade osv). Sparade en bunt kantbitar att ha till soppan, men de mjuknade för fort i soppan. Antar att man ska torka dem om de ska bli mer som skorpor eller biscotti eller nått sådant. Några tips?
njae....vet inte???!:o Men torka dem & mixa dem så har du ju ett utmärkt ströbröd i vart fall!:)
tror det ska finnas en speciell sida för recept & tips för just bak-maskin,vet dock inte vad den heter....kanske är någon mat-klubbare som känner till den????
njae....vet inte???!:o Men torka dem & mixa dem så har du ju ett utmärkt ströbröd i vart fall!:)
Jamen DET var ju också ett bra förslag. Ska jag bara lufttoka dem eller ska man torka dem i ugnen?
tror det ska finnas en speciell sida för recept & tips för just bak-maskin,vet dock inte vad den heter....kanske är någon mat-klubbare som känner till den????
Det finns en hel del recept på Mixwells sida
http://www.mixwell.com/
och så fanns ju en herrans massa konstiga recept som medföljde själva maskinen. Men han tar säkert emot tips på fler inspirationskällor.