Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

skorpor av brödbitar?

  • krtek 20 april 2008

    Maken håller på att experimentera med sin nya bakmaskin och det blir både bra och inte så bra. Hurs som helst blir det en massa bitar bröd (kanter och bitar som blivit lustigt formade osv). Sparade en bunt kantbitar att ha till soppan, men de mjuknade för fort i soppan. Antar att man ska torka dem om de ska bli mer som skorpor eller biscotti eller nått sådant. Några tips?

  • monac 20 april 2008

    njae....vet inte???!:o Men torka dem & mixa dem så har du ju ett utmärkt ströbröd i vart fall!:)

  • monac 20 april 2008

    tror det ska finnas en speciell sida för recept & tips för just bak-maskin,vet dock inte vad den heter....kanske är någon mat-klubbare som känner till den????

  • krtek 20 april 2008

    Skrivet av monac den 20 apr 2008

    njae....vet inte???!:o Men torka dem & mixa dem så har du ju ett utmärkt ströbröd i vart fall!:)


    Jamen DET var ju också ett bra förslag. Ska jag bara lufttoka dem eller ska man torka dem i ugnen?

    Skrivet av monac den 20 apr 2008

    tror det ska finnas en speciell sida för recept & tips för just bak-maskin,vet dock inte vad den heter....kanske är någon mat-klubbare som känner till den????


    Det finns en hel del recept på Mixwells sida
    http://www.mixwell.com/
    och så fanns ju en herrans massa konstiga recept som medföljde själva maskinen. Men han tar säkert emot tips på fler inspirationskällor.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.