Klicka på länken så får man reda på vad margarin är. Behöver jag tillägga att det aldrig kommer att köpas av mig mer!
Lenkan19 januari 2011
Jag bryr mig inte om vad det är. Jag har ätit det hela mitt liv, liksom min mamma och vi har inte mått dåligt av det hittills.
Så länge ekonomin ser ut som den gör kommer jag fortsätta med mitt margarin och mitt Lätta. Blir ekonomin bättre kommer det hamna Flora på mackorna, men margarinet behåller jag.
Roggan21 januari 2011
Här är kanske något att läsa för de som äter Becel:
Smör ger ju godare resultat, men det beror lite på vad jag bakar. Gäller också att ta ut smöret från kylen i tid
Okänd21 januari 2011
Jag använder smör både till bakning och matlagning. Mest använder jag Arlas smör/rapsolja till matlagning.
Efter att jag läst vad det är i margarin så gick jag över till det.
elleave21 januari 2011
Här fanns några lättlästa fakta:
http://www.2000taletsvetenskap.nu/nyheter/becel.htm
sussisus21 januari 2011
Smör eller Smör- & rapsolja (till mjuka kakor ibland)
jsjlande21 januari 2011
... och jag med. {clap}
DoctorWho24 januari 2011
Använder margarin till både hårda och mjuka kakor och kanelbullar och dyl, rapsolja till bröd och dyl. Jag åt för många bakelser fyllda med smörkräm som liten. Nu kan mår jag illa av både smörsmaken och lukten. Plus jag tycker inte längre om söta desserter.
johannes12630 januari 2011
Bra matrecept och tips i KÖKET? kolla in min blogg:
www.jobbpartiet.se/pdf/Margarintillverkning.PDF
Klicka på länken så får man reda på vad margarin är. Behöver jag tillägga att det aldrig kommer att köpas av mig mer!
Jag bryr mig inte om vad det är. Jag har ätit det hela mitt liv, liksom min mamma och vi har inte mått dåligt av det hittills.
Så länge ekonomin ser ut som den gör kommer jag fortsätta med mitt margarin och mitt Lätta. Blir ekonomin bättre kommer det hamna Flora på mackorna, men margarinet behåller jag.
Här är kanske något att läsa för de som äter Becel:
http://www.dagensmedicin.se/asikter/debatt/2010/05/12/annu-en-myt-det-hjartvanli/index.xml
och denna:
http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/%C3%A4t_inte_becel
Smör ger ju godare resultat, men det beror lite på vad jag bakar. Gäller också att ta ut smöret från kylen i tid
Jag använder smör både till bakning och matlagning. Mest använder jag Arlas smör/rapsolja till matlagning.
Efter att jag läst vad det är i margarin så gick jag över till det.
Här fanns några lättlästa fakta:
http://www.2000taletsvetenskap.nu/nyheter/becel.htm
Smör eller Smör- & rapsolja (till mjuka kakor ibland)
... och jag med. {clap}
Använder margarin till både hårda och mjuka kakor och kanelbullar och dyl, rapsolja till bröd och dyl. Jag åt för många bakelser fyllda med smörkräm som liten. Nu kan mår jag illa av både smörsmaken och lukten. Plus jag tycker inte längre om söta desserter.
Bra matrecept och tips i KÖKET? kolla in min blogg:
läsvärd och mycket trafik! kanske något för dig?
http://food-passion-life.blogspot.com
mvh
Johannes