Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smör eller margarin??

  • Mistys 19 januari 2011

    www.jobbpartiet.se/pdf/Margarintillverkning.PDF

    Klicka på länken så får man reda på vad margarin är. Behöver jag tillägga att det aldrig kommer att köpas av mig mer!

  • Lenkan 19 januari 2011

    Jag bryr mig inte om vad det är. Jag har ätit det hela mitt liv, liksom min mamma och vi har inte mått dåligt av det hittills.

    Så länge ekonomin ser ut som den gör kommer jag fortsätta med mitt margarin och mitt Lätta. Blir ekonomin bättre kommer det hamna Flora på mackorna, men margarinet behåller jag.

  • Roggan 21 januari 2011

    Här är kanske något att läsa för de som äter Becel:

    http://www.dagensmedicin.se/asikter/debatt/2010/05/12/annu-en-myt-det-hjartvanli/index.xml

    och denna:

    http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/%C3%A4t_inte_becel

  • riittahonkanen 21 januari 2011

    Smör ger ju godare resultat, men det beror lite på vad jag bakar. Gäller också att ta ut smöret från kylen i tid

  • Okänd 21 januari 2011

    Jag använder smör både till bakning och matlagning. Mest använder jag Arlas smör/rapsolja till matlagning.
    Efter att jag läst vad det är i margarin så gick jag över till det.

  • elleave 21 januari 2011

    Här fanns några lättlästa fakta:
    http://www.2000taletsvetenskap.nu/nyheter/becel.htm

  • sussisus 21 januari 2011

    Smör eller Smör- & rapsolja (till mjuka kakor ibland)

  • jsjlande 21 januari 2011

    ... och jag med. {clap}

  • DoctorWho 24 januari 2011

    Använder margarin till både hårda och mjuka kakor och kanelbullar och dyl, rapsolja till bröd och dyl. Jag åt för många bakelser fyllda med smörkräm som liten. Nu kan mår jag illa av både smörsmaken och lukten. Plus jag tycker inte längre om söta desserter.

  • johannes126 30 januari 2011

    Bra matrecept och tips i KÖKET? kolla in min blogg:

    läsvärd och mycket trafik! kanske något för dig?

    http://food-passion-life.blogspot.com

    mvh
    Johannes

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.