Snälla snabbt svar ang. kycklingen!! Sonen döps idag...
frejamichaela14 augusti 2011
Jag har ungsgrillat massor utav kycklingfiléer som jag sedan har delat på hälften.
Hur länge ska de värmas och vilken gradantal ska jag använda??
Obs! Det är en varmluftsugns som ska användas.
Vore tacksam för svar då det inte är många timmar kvar innan gästerna kommer!
jas6514 augusti 2011
Kyckling file'er blir lätt torra snabbt. Värm dem till 60-65 grader snabbt direkt före måltiden tills de är genom varma.
mattjejen14 augusti 2011
Varför inte servera dom kalla ist... ev hälla en marinad på dom men du kke inte har grejer hemma till de nu... ta fram dom en stund innan bara så dom inte e kylskåpskalla...
Här e ett par tips till nångång du vill testa marinerad kyckling, det e sååå gott. Citrusmarinerad kycklingfilé Italieninspirerad marinerad kycklingfilé
Lycka till me allt på dopet!
Erajscha14 augusti 2011
Jag kör dem på 200 grader i 30 minuter om de är kylskåpskalla...
husmusen8814 augusti 2011
Är de helt genomstekta?
Kyckling går snabbt att värma upp i ugnen, på med smör och värm 200 grader i 15 minuter. Men jag värmer helst i sås. Tycker de är lätt att de blir torra annars om de är helt färdigstekta.
frejamichaela14 augusti 2011
Glömde visst skriva att de kommer att ligga steksky....
The_mama97mia14 augusti 2011
Varmluftsugn - då brukar man väl ha ngt lägre gradantal än vanlig?
Lycka till med dopet, hoppas det blir en toppendag!
Jag har ungsgrillat massor utav kycklingfiléer som jag sedan har delat på hälften.
Hur länge ska de värmas och vilken gradantal ska jag använda??
Obs! Det är en varmluftsugns som ska användas.
Vore tacksam för svar då det inte är många timmar kvar innan gästerna kommer!
Kyckling file'er blir lätt torra snabbt. Värm dem till 60-65 grader snabbt direkt före måltiden tills de är genom varma.
Varför inte servera dom kalla ist... ev hälla en marinad på dom men du kke inte har grejer hemma till de nu... ta fram dom en stund innan bara så dom inte e kylskåpskalla...
Här e ett par tips till nångång du vill testa marinerad kyckling, det e sååå gott.
Citrusmarinerad kycklingfilé
Italieninspirerad marinerad kycklingfilé
Lycka till me allt på dopet!
Jag kör dem på 200 grader i 30 minuter om de är kylskåpskalla...
Är de helt genomstekta?
Kyckling går snabbt att värma upp i ugnen, på med smör och värm 200 grader i 15 minuter. Men jag värmer helst i sås. Tycker de är lätt att de blir torra annars om de är helt färdigstekta.
Glömde visst skriva att de kommer att ligga steksky....
Varmluftsugn - då brukar man väl ha ngt lägre gradantal än vanlig?
Lycka till med dopet, hoppas det blir en toppendag!