När ättiksgurkan tar slut. Skiva i vanlig slanggurka och ta vara på den lag som är i burken så har du gurka till mackan .
Kanske en eller ett par veckor till.
The_mama97mia18 april 2011
bra tips! Tack för det!
Cassiopeya18 april 2011
(Y)
The_mama97mia19 april 2011
kom på nu att jag längtar mycket efter Brinks färsksaltade gurka... Mums....
Cilla71a19 april 2011
Lysande tips, tack för det :D
Stintan19 april 2011
Jag har också använt lagen till hyvlad gurka, men även till pickles med morotsslantar, små blomkålsbuketter, tärnad eller klyftad lök, minimajs, paprikabitar, skivad gurka.Jättegott!
Saltgurkslagen kan också användas en gång till med ½cm-tjocka gurkskivor.
Stintan19 april 2011
Stintan19 april 2011
Skrivet av mama97mia den 19 apr 2011
kom på nu att jag längtar mycket efter Brinks färsksaltade gurka... Mums....
Stintan19 april 2011
Skrivet av mama97mia den 19 apr 2011
kom på nu att jag längtar mycket efter Brinks färsksaltade gurka... Mums....
Har du receptet till Brinks färsksaltade gurka. Lät så gott, älskar saltgurka.
The_mama97mia19 april 2011
oh nej stintan, sorry, detta är en östgötsk specialitet, som jag köper i Kimstad.
Deras färsksaltade gurka är en delikatess här i ÖG som jag får exportera till närliggande län.. t ex Närke... Äret runt finns deras gröna färsksaltade, men sen ... när den vita gurkan kommer... WOW...
När ättiksgurkan tar slut. Skiva i vanlig slanggurka och ta vara på den lag som är i burken så har du gurka till mackan .
Kanske en eller ett par veckor till.
bra tips! Tack för det!
(Y)
kom på nu att jag längtar mycket efter Brinks färsksaltade gurka... Mums....
Lysande tips, tack för det :D
Jag har också använt lagen till hyvlad gurka, men även till pickles med morotsslantar, små blomkålsbuketter, tärnad eller klyftad lök, minimajs, paprikabitar, skivad gurka.Jättegott!
Saltgurkslagen kan också användas en gång till med ½cm-tjocka gurkskivor.
kom på nu att jag längtar mycket efter Brinks färsksaltade gurka... Mums....
kom på nu att jag längtar mycket efter Brinks färsksaltade gurka... Mums....
Har du receptet till Brinks färsksaltade gurka. Lät så gott, älskar saltgurka.
oh nej stintan, sorry, detta är en östgötsk specialitet, som jag köper i Kimstad.
Deras färsksaltade gurka är en delikatess här i ÖG som jag får exportera till närliggande län.. t ex Närke... Äret runt finns deras gröna färsksaltade, men sen ... när den vita gurkan kommer... WOW...