Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

sockerfritt??

  • Madelen73 10 september 2008

    Hej alla matpratare:)

    Jag har en systerson som är diabetiker, känner att det är så trist med de torra kakorna man köper så jag tänkte jag skulle baka eget.

    har köpt hem sötningsmedel (strö) som ska användas lika som vanligt socker.

    Vet Ni om det är något annat man bör tänka på. som om det jäser lika, eller om Ni rent av har nägra bra recept!?:)

    Tacktack //Madelen

  • permat 10 september 2008

    jag gjorde vanlig sockerkaka mad lättströ istället för socker,funkade jättebra... kakan blev bara mer inpakt och så fick jag ta ut den 15 min tidigare. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.