Jag ska göra Mince Pies nu men har en undran. Dom ska vara sådär sockriga uppepå, som typ sockerbullar.
När ska jag ha på sockret?
Kan ju inte lägga på det innan dom ska in i ugnen, då lär det ju smälta bort.
Om jag ska frysa dom, kommer väl sockret försvinna om man tinar dom i mikron?
När är det lämpligast att sockra dom, och hur gör man?
marjoh112 november 2008
Vet inte vad det är för kaka men brukar det inte vara så att man penslar smör på och sedan doppar dem i socker eller häller på socker och skakar av överflödet. Tror nog du ska frysa kakorna som dom är och sockrar dem först när de ska serveras.
Jag ska göra Mince Pies nu men har en undran. Dom ska vara sådär sockriga uppepå, som typ sockerbullar.
När ska jag ha på sockret?
Kan ju inte lägga på det innan dom ska in i ugnen, då lär det ju smälta bort.
Om jag ska frysa dom, kommer väl sockret försvinna om man tinar dom i mikron?
När är det lämpligast att sockra dom, och hur gör man?
Vet inte vad det är för kaka men brukar det inte vara så att man penslar smör på och sedan doppar dem i socker eller häller på socker och skakar av överflödet. Tror nog du ska frysa kakorna som dom är och sockrar dem först när de ska serveras.