Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Steka svamp

  • 19 juli 2000

    Hur mycket fett suger svampen åt sig när man steker den? T ex kantareller, champinjoner

  • 20 juli 2000

    Grönsaker oh svamp drar åt sig en hel del. När man steker grönsaker försvinner mycket av vattnet i grönsaken och den drar till sig fettet istället. Både champinjoner och kantareller är vattenrika. Det är bättre att steka i olja, vilket är fetare men bättre ur näringssynpunk. Det magraste är att använda en wok eller teflonpanna./Red.

  • 31 juli 2000

    Man kan ju även låta svampen rinna av på hushållspapper efter stekning så blir den inte så fet.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.