Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartpeppar vs vitpeppar

  • Erajscha 13 januari 2013

    När det bara står "salt och peppar" använder jag för det mesta svartpeppar men på fisk, i potatismos och i bechamelsås händer det att jag använder vitpeppar.

    Å andra sidan använder jag sällan recept på potatismos eller bechamelsås...

    Vissa rätter kräver ju svartpeppar också, Carbonara, risotto och råbiff. Annars varierar jag mig. Har också en sån där mix av olikfärgade pepparkorn som jag köpt i Egypten. Den använder jag ibland när jag steker kött.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.