När det bara står "salt och peppar" använder jag för det mesta svartpeppar men på fisk, i potatismos och i bechamelsås händer det att jag använder vitpeppar.
Å andra sidan använder jag sällan recept på potatismos eller bechamelsås...
Vissa rätter kräver ju svartpeppar också, Carbonara, risotto och råbiff. Annars varierar jag mig. Har också en sån där mix av olikfärgade pepparkorn som jag köpt i Egypten. Den använder jag ibland när jag steker kött.
När det bara står "salt och peppar" använder jag för det mesta svartpeppar men på fisk, i potatismos och i bechamelsås händer det att jag använder vitpeppar.
Å andra sidan använder jag sällan recept på potatismos eller bechamelsås...
Vissa rätter kräver ju svartpeppar också, Carbonara, risotto och råbiff. Annars varierar jag mig. Har också en sån där mix av olikfärgade pepparkorn som jag köpt i Egypten. Den använder jag ibland när jag steker kött.