Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

svartvinbärs sill

  • 12 december 2004

    Har någon ett recpet på svartvinbärssill???Blev bjuden på denna fantastiska sill förra julen men lyckades inte få tag på receptet.Är det någon som har det??"Den matglade"

  • Kirunakocken 1 januari 2009

    hej matglad.

    På mitt jobb brukar vi göra en vanlig sillinläggninge efter konstens alla regler, dock något sötare än vanlig inläggning, så istället för 1 del ättika, 2 del socker och 3 delar vatten så kör vi till denna: 1 del ättika, 2,5 del socker och 2,5 del vatten Sedan får sillen ligga i den lagen tillsammans med frysta svarta vinbär i 1-2 veckor i kyl, sista veckan kan man lägga ned skivad rödlök och stjärnanis också för en trevlig smakton i sillen.
    Smaklig spis!

    //Johan kock

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.