Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärssylt

  • MajaZoya 2 augusti 2009

    Äter gröt varje morgon med hjortronsylt men tyvärr blir det dåligt med dessa bär i år så jag funderar på att prova med svartvinbärssylt istället. Har aldrig kokat det så är det någon som har tips på hur den blir godast? Blir det kanske bättre med rårörda bär?
    Det finns säkert någon medlem som har erfarenhet som kan komma med tips.

  • Annafbg 2 augusti 2009

    Jag har kokat svart vinbärssylt efter ett recept i Annas Mat. Det blev jättegod sylt!
    Det viktigaste är väl att tänka på att bären inte ska vara övermogna, då geléar de sig inte så lätt.
    Jag la in receptet här:
    Svart vinbärssylt

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.