ICA´s teflonpannor har fått bra betyg i läste jag härom dan.
/Marie
Jessika18 mars 2009
Jamie Olivers serie har en jättebra teflonpanna på 30 cm. Elextroluxbutikerna hade den på rea i slutet av januari. Ev. kan dom ha den kvar, då låg den på 599.
Något som jag fick lära mig när jag var runt och jagade ny teflon var att man inte bör använda fett i dom alls eller mycket lite. Anledningen är inte bara som jag trodde att det gick att steka ändå utan att man faktiskt bränner sönder teflonbeläggningen om man använder fett i dom. Mao ska man helst inte steka ex bacon i en teflonpanna.
boz196518 mars 2009
Skrivet av Jessika den 18 mar 2009
Jamie Olivers serie har en jättebra teflonpanna på 30 cm. Elextroluxbutikerna hade den på rea i slutet av januari. Ev. kan dom ha den kvar, då låg den på 599.
Något som jag fick lära mig när jag var runt och jagade ny teflon var att man inte bör använda fett i dom alls eller mycket lite. Anledningen är inte bara som jag trodde att det gick att steka ändå utan att man faktiskt bränner sönder teflonbeläggningen om man använder fett i dom. Mao ska man helst inte steka ex bacon i en teflonpanna.
Det beror på att teflon faktiskt är ett plastmaterial och inte tål den värme som uppstår när man steker feta livsmedel i dem.
ICA´s teflonpannor har fått bra betyg i läste jag härom dan.
/Marie
Jamie Olivers serie har en jättebra teflonpanna på 30 cm. Elextroluxbutikerna hade den på rea i slutet av januari. Ev. kan dom ha den kvar, då låg den på 599.
Något som jag fick lära mig när jag var runt och jagade ny teflon var att man inte bör använda fett i dom alls eller mycket lite. Anledningen är inte bara som jag trodde att det gick att steka ändå utan att man faktiskt bränner sönder teflonbeläggningen om man använder fett i dom. Mao ska man helst inte steka ex bacon i en teflonpanna.
Jamie Olivers serie har en jättebra teflonpanna på 30 cm. Elextroluxbutikerna hade den på rea i slutet av januari. Ev. kan dom ha den kvar, då låg den på 599.
Något som jag fick lära mig när jag var runt och jagade ny teflon var att man inte bör använda fett i dom alls eller mycket lite. Anledningen är inte bara som jag trodde att det gick att steka ändå utan att man faktiskt bränner sönder teflonbeläggningen om man använder fett i dom. Mao ska man helst inte steka ex bacon i en teflonpanna.
Det beror på att teflon faktiskt är ett plastmaterial och inte tål den värme som uppstår när man steker feta livsmedel i dem.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Teflon