Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texmexfest

 • 14 mars 2001

  Jag ska ha texmex-fest, och behöver lite roliga tips om gott jag kan bjuda mina vänner på. Vi blir ca 20 st, så det bör vara saker jag kan förbereda innan. Kan nå´n hjälpa mig?

 • 14 mars 2001

  Ett tips gå in på www.oldelpaso.nu där finns recept och tips.

 • 15 mars 2001

  Jag tycker att Texmex är så bra för det är nästan bara att sätta fram grejor så får folk själv göra sin godsaker! Sätt fram majs, texmexsås, sallad, köttfärs, lök, tomater och ost samt tacos och enchiladas så får man själv göra det man vill ha!Givetvis ska gästerna komma i sombreros och ponchos... eller hur?!!

 • 26 mars 2001

  Ett bra tips är att göra fajitas, mycket enkelt och jättegott, vare sig man köper färdig mix att krydda med eller blandar själv. Man kan även variera i det oändliga och ha olika såser till (jag brukar göra en tomatsalsa och guacamole) samt använda antingen kyckling, fläsk- eller nötkött, skaldjur eller göra den vegetarisk. En rätt som borde passa alla. Till förrätt/tilltugg tycker jag det är gott med quesadillas, som även de är mycket lätta att göra (Tortillabröd med smält ost och jalapenos).Hoppas det går bra!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.