Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Till grillat

  • 5 juli 2001

    Pommes frites är ju ganska fett, så jag brukar koka några nypotatisar knappt färdiga. Sen skär jag dem i mindre bitar, kryddar med salt, peppar, grillkrydda, sveper in i folie, och låter det ligga en stund och dra. När köttet börjar bli klart så lägger jag paketet på grillen, så det blir varmt. Supergott!!

  • evaldo 7 januari 2008

    Det låter nyttigare än fet pomme. Så brukar jag också göra, jag använder både färsk- och gammal potatis .(Y)

  • celice 7 januari 2008

    Vad använder ni för potatis det blir väl en fast sort då eller?:)

  • anluk 7 januari 2008

    Gör också ofta potatisknyten på grillen när vi grillar på sommaren. Äldsta dottern älskar det!!!! Åhhh nu längtar jag till grillkvällarna...........

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.