Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

tillbehör till kall marinerad kyckling

  • 18 april 2006

    Hej, har ngn ett enkelt tips/recept som tillbehör till kall marinerad kycklingfile, som är lätt att ta med sig när man ska bort. / Kia

  • evaldo 23 december 2007

    Kall marinerad kyckling
    6—8 kycklingfiléer
    3 tsk skalad och riven färsk ingefära
    6 msk mango chutney
    saft av 3 limefrukter
    0,5 tsk salt
    1—2 msk flytande smör
    1. Gör marinaden: blanda mango chutney, limesaft, ingefära och salt.
    2. Bryn kycklingen i en het panna med smör.
    3. Lägg filéerna i en smord ugnsfast form och tillaga i cirka 20 minuter i 175 grader. Kontrollera att köttsaften är klar.
    5. Häll marinaden över kycklingen och ställ bunken i kallvattenbad så att den svalnar snabbt.
    6. Ställ i kylskåp över natten.

    (Y)

  • anluk 24 december 2007

    Potatissallad är ju enkelt eller pastasallad. Har några recept på min sida.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.