Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tips

  • gregorson 4 juli 2017

    När jag steker tar jag en bra bit smör som jag lägger i en temugg och in i micron i ca 45 -60 sek, det skall koka ordentligt i muggen, överst i muggen har ni den allra bästa oljan att steka i slaggen i botten är bara att hälla ut. Har man en gång sett slaggen så vill man inte ha den i stekpannan.

    När jag gör oxrullader så använder jag inte tandpetare eller bindtråd, jag använder spaghetti,trycker man bara rakt så går det fint.

    Fortfarande ser man köttbullerecept som stammar från förr. Glöm ströbröd och ägg.
    FLÄSKfärs, lök, peppar och salt, löken skall helst köras i mixer så att den blir som marmelad
    stek sedan i smöret från micron.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.