När jag steker tar jag en bra bit smör som jag lägger i en temugg och in i micron i ca 45 -60 sek, det skall koka ordentligt i muggen, överst i muggen har ni den allra bästa oljan att steka i slaggen i botten är bara att hälla ut. Har man en gång sett slaggen så vill man inte ha den i stekpannan.
När jag gör oxrullader så använder jag inte tandpetare eller bindtråd, jag använder spaghetti,trycker man bara rakt så går det fint.
Fortfarande ser man köttbullerecept som stammar från förr. Glöm ströbröd och ägg.
FLÄSKfärs, lök, peppar och salt, löken skall helst köras i mixer så att den blir som marmelad
stek sedan i smöret från micron.
När jag steker tar jag en bra bit smör som jag lägger i en temugg och in i micron i ca 45 -60 sek, det skall koka ordentligt i muggen, överst i muggen har ni den allra bästa oljan att steka i slaggen i botten är bara att hälla ut. Har man en gång sett slaggen så vill man inte ha den i stekpannan.
När jag gör oxrullader så använder jag inte tandpetare eller bindtråd, jag använder spaghetti,trycker man bara rakt så går det fint.
Fortfarande ser man köttbullerecept som stammar från förr. Glöm ströbröd och ägg.
FLÄSKfärs, lök, peppar och salt, löken skall helst köras i mixer så att den blir som marmelad
stek sedan i smöret från micron.