Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Har fått en rejäl bit torkat nötkött av vänner fråm Bosninen, vad kan man gör med det. De själva skär i tunna bitar och äter som tilltugg. Har någon nårga tips o ideér? lenajeanette
Japp det är det bästa med en kall öl Jag torkar kött själv ipå våren
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Har fått en rejäl bit torkat nötkött av vänner fråm Bosninen, vad kan man gör med det. De själva skär i tunna bitar och äter som tilltugg.
Har någon nårga tips o ideér?
lenajeanette
Japp det är det bästa med en kall öl
Jag torkar kött själv ipå våren