Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tupperware

 • jenkar 22 oktober 2008

  jag vill oxå gå på tupperware party men jag känner ingen som har partyn å jag vill INTE ha något själv!, ajg vill gå på ett NU!!!!!!!

 • zudette 22 oktober 2008

  Jag vill tipsa om durkslaget från Tupperware - Det är rejält, "bognar" inte som billigare varianter kan göra om du har mycket i det. Lätt att hålla i och dessutom följer det med en "överdel" så man kan skaka om rejält i durksalget utan att innehållet tippar ut!

 • essim 22 oktober 2008

  Jag är Tupperware-freak (L)och älskar deras produkter. Mina favoriter är mikroburkarna och Iso Duo vilka är utmärkta att använda på sommaren när man äter ute i trädgården. Dubbla skålar håller värmen och lock som skydddar mot flugor och andra flygfän. (Y) Många andra burkar är jättebra, Det beror lite på vad man har användning av.:D

 • boz1965 22 oktober 2008

  Tupperware är som Bang & Olufsen - det är namnet man betalar för. I övrigt är det varken bättre eller sämre än annat som man kan köpa betydligt billigare.

  Iofs ska jag kanske inte säga så mycket... Använder själv rostfria GN-kantiner hemma. :p

 • Ulles 22 oktober 2008

  Jag kan rekommendera miniQuick-chefen (lökhackarn) & den stora "lökhackarn" har även köpt Speedy chef är i samma serie men funkar som enbart "elvisp". fast utan el...Är jättenöjd med den....använder den när jag vispar grädde, mousser till tårtorna...går snabbt o enkelt precis som jag vill ha det:D

 • Eery 22 oktober 2008

  Mina handleder klarar inte av lökhackaren:'( är det bara jag som har klena handleder här?

  fast åh andra sidan så köpte jag den till gubben i julklapp eftersom han tycker så synd om löken att han gråter varenda gång:D och han klarar av den

 • marwis 22 oktober 2008

  Servofixen är med vi nästan varje middag sommartid då man ofta äter ute. Den är suveränpå att hålla värmen. Även shakern är jättebra . Är på min tredje nu och har fått byta utan kostnad varje gång. (Graderingarna har försvunnit) Även potatisskalaren är toppen.
  Det är några år sedan jag var på "party" så minihackern och lökhackaren känner jag inte till,men de låter ju användbara. Skulle vara bra att ha i båten till sommaren om inte annat!
  /Marie

 • marwis 22 oktober 2008

  Servofixen är med vi nästan varje middag sommartid då man ofta äter ute. Den är suveränpå att hålla värmen. Även shakern är jättebra . Är på min tredje nu och har fått byta utan kostnad varje gång. (Graderingarna har försvunnit) Även potatisskalaren är toppen.
  Det är några år sedan jag var på "party" så minihackern och lökhackaren känner jag inte till,men de låter ju användbara. Skulle vara bra att ha i båten till sommaren om inte annat!
  /Marie

 • elvisfreaket 22 oktober 2008

  Hejsan.
  Jag håller med om att vitlökspressen är super
  Deras sprits är oxå super,, Det rymmer mycket grädde i den.. eller vad man vill ha i...
  Silikonformarna är super..
  Matlådorna är super..
  Många saker som är bra, men lite för dyra...

 • ylwa 22 oktober 2008

  Stekgrytan (Y) som man har i ugnen är nog det bästa jag köpt, "lökhackaren" kommer inte långt efter.
  Jag är nog något av en samlare när det gäller Tupperware, har så mycket, alldeles för mycket tycker gubben.
  Men det är inget som jag inte använder, så mina skåp förblir fulla av Tupperware.(L)

 • Erajscha 22 oktober 2008

  Kannorna med tätslutande lock!

 • frucaos 22 oktober 2008

  Konservöppnaren - den är barnvänlig.
  Själv tycker jag inte speciellt bra om lökhackaren - den står mest i skåpet och samlar damm...
  Deras glasskopa är toppen - väldigt stadig och bra.
  Har också den där burken med värmeisolerande effekt - den håller mina pannkakor varma läääänge. Det är nog den jag använder mest.
  Isglassformarna är bra om man har ungar!
  Tårtkuporna ... stora och stabila, och snygga nog att servera på.

 • kickiekblad 22 oktober 2008

  Tycker deras gräddkanna man kan vispa i e ¨så bra

 • Ami406 22 oktober 2008

  Jasså har de fortfarande mötet med sådant,det var många herrans år sedan jag var på ett.
  Men jag har alla sakerna kvar och barnen har även fått.Men nog är det dyrt i inköp även om de håller länge.

 • chre 22 oktober 2008

  Jag tycker också att prylarna är för dyra, dessutom så känner man sån press att man "måste" köpa. Men jag har en favorit ändå, minimultikannan, den är sällan med i häftet, men är perfekt att ta med mjölk till kaffet i och är ganska fin på bordet. Om en vara inte finns längre så brukar man kunna köpa den i lösa delar som reservdelar. Så har jag köpt min minimultikanna. Bland gratisprylarna som de delar ut är citrusskalaren en höjdare!

 • systeryster 22 oktober 2008

  Trodde tupperwareförsäljarna dött ut.Har inte blivit bjuden på något sådant party på 20 år tror jag.
  Köpte oftast något mer eller mindre oanvändbart som står i skåpet och tar plats. Glassformen tex.
  har väl gjort egen parfait en eller två gånger i mitt liv......så den samlar damm.Kändes som em bra idé då i alla fall. Har en jätteburk som är så otymplig också att man bara inte vill använda den.
  Min kanna och småburkar med tättslutande lock som ska pysas har jag kvar i samma skick.
  Dyra men bra grejor.... Går gärna på tupperwareparty om det ordnas något i Gävle.:)

 • Matklubbare 22 oktober 2008

  Spritsen kan jag verkligen rekommendera, den är superbra eftersom man byter spritsmunstyckena utifrån (alltså kan byta mitt uppe i spritsandet) och den är lätt att diska.
  Jag har en stor bunke med blått lock som är en favorit eftersom det ryms stora degar, men funkar jättebra även för små, den är lättarbetad!! Kaveln och sikten är jag också nöjd med. Och servofixen.
  Nog är väl deras burkar också bra, men där tycker jag att ikeas funkar minst lika bra och särskilt med tanke på priset...

 • annelieberggren 22 oktober 2008

  Oj vad mycket nytt dom verkar ha nu :D jag har sålt tupperware, men slutade... mycket problem med dom ang, evighets garantin dom säger dom har.. bullskit, finns alltid kryphål så dom slipper byta om något är fel... En del varaor är bra, man endel var över reklamerat tycker jag...
  Tex en termos, som mamma köpte, skulle hålla varmt 12 timmar, höll 2 timmar och fick ej lämna tillbaka, då var jag tvunget att betala tillbaka ej dom... då slutade jag den kostade ju över 500...

 • Ingan 22 oktober 2008

  Hoppas att du får en bra demonstratris,det är hela grejen och att du har fått katalogen i för väg.
  Jag tycker knivarna är suveräna,crisper selätten, potatisskalaren.Jag har sålt Tupperware i 5 år och gillar verkligen det mrsta av grejerna .Lycka till och berätta gärna vad du köpte.

 • Ingan 22 oktober 2008

  Skrivet av jenkar den 22 okt 2008

  jag vill oxå gå på tupperware party men jag känner ingen som har partyn å jag vill INTE ha något själv!, ajg vill gå på ett NU!!!!!!!
  .

  Jag tror att du kan titta på nätet och ringa det nr du får där så kan du bli lotsad vidare,till din distriktsdistributör så kan du få tag på en försäljare där du bor.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.