Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad blir bäst

  • popik 5 november 2009

    Har fått en massa trattkantareller av en vän. Vad blir bäst, torka dem eller förvälla och frysa? Har aldrig använt trattkantareller så jag är lite osäker på hur jag ska göra.

  • The_mama97mia 5 november 2009

    Både och funkar bra. Bekvämt att ha frusen förvälld svamp i frysen, men torkad håller sig längre och tar mindre plats. Kräver lite mer planering inför användande (blötläggning). Lyckliga du!
    Man kan även lägga in trattisar, tror jag har ett rrecept på syltade kantareller. Jättegott som tillbehör till steken.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.