en enkel tips att möra kött är att lägga en bit kiwi i marinaden.
Ananas eller papaya fungerar också bra på det sättet, de har ett protein i sig som heter papain och bidrar till att bryta ned kött så att det blir mört.
heleneohrn27 december 2012
Nu har det blivit fel igen!!! Gjorde en Tiramisu för första gången men halverade receptet och vad hände? Jo, det "stelnade" aldrig! Smaken var det inget fel på men det var ju löst söm sås! Varför "sätte" den sig aldrig? Gjorde precis enligt receptet förutom att jag halverade det och den fick stå ett dygn i kylskåpet!
Vad gör jag för fel?!
en enkel tips att möra kött är att lägga en bit kiwi i marinaden.
Ananas eller papaya fungerar också bra på det sättet, de har ett protein i sig som heter papain och bidrar till att bryta ned kött så att det blir mört.
Nu har det blivit fel igen!!! Gjorde en Tiramisu för första gången men halverade receptet och vad hände? Jo, det "stelnade" aldrig! Smaken var det inget fel på men det var ju löst söm sås! Varför "sätte" den sig aldrig? Gjorde precis enligt receptet förutom att jag halverade det och den fick stå ett dygn i kylskåpet!
Vad gör jag för fel?!