Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad gör jag för fel?

  • bjoli198 28 november 2012

    Skrivet av Countrygirl den 27 nov 2012

    en enkel tips att möra kött är att lägga en bit kiwi i marinaden.


    Ananas eller papaya fungerar också bra på det sättet, de har ett protein i sig som heter papain och bidrar till att bryta ned kött så att det blir mört.

  • heleneohrn 27 december 2012

    Nu har det blivit fel igen!!! Gjorde en Tiramisu för första gången men halverade receptet och vad hände? Jo, det "stelnade" aldrig! Smaken var det inget fel på men det var ju löst söm sås! Varför "sätte" den sig aldrig? Gjorde precis enligt receptet förutom att jag halverade det och den fick stå ett dygn i kylskåpet!
    Vad gör jag för fel?!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.