Är det någon som vet hur man får mozarellaosten bra?
När jag gör pizza blir den bara brun och inte alls så seg och god som man får på pizzerior.
Annettenn14 juli 2008
Kanske kan lägga på senare i bakningen, de sista 10 minuterna eller så? Sen har jag för mig att pizzeriorna lägger osten under själva fyllningen, eller? Jag vet inte, bara en gissning från min sida, lycka till!! :)
Vivoplena14 juli 2008
På pizzerian lägger de tomatsås, ost och fyllning. Då blir det inte bränt.
vitchokladkaka15 augusti 2008
jag köper riven mozarella det funkar jättebra o man får det över hela pizzan :)
Är det någon som vet hur man får mozarellaosten bra?
När jag gör pizza blir den bara brun och inte alls så seg och god som man får på pizzerior.
Kanske kan lägga på senare i bakningen, de sista 10 minuterna eller så? Sen har jag för mig att pizzeriorna lägger osten under själva fyllningen, eller? Jag vet inte, bara en gissning från min sida, lycka till!! :)
På pizzerian lägger de tomatsås, ost och fyllning. Då blir det inte bränt.
jag köper riven mozarella det funkar jättebra o man får det över hela pizzan :)