Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad gör jag för fel med mozarellaosten?

  • jeanette73 14 juli 2008

    Är det någon som vet hur man får mozarellaosten bra?
    När jag gör pizza blir den bara brun och inte alls så seg och god som man får på pizzerior.

  • Annettenn 14 juli 2008

    Kanske kan lägga på senare i bakningen, de sista 10 minuterna eller så? Sen har jag för mig att pizzeriorna lägger osten under själva fyllningen, eller? Jag vet inte, bara en gissning från min sida, lycka till!! :)

  • Vivoplena 14 juli 2008

    På pizzerian lägger de tomatsås, ost och fyllning. Då blir det inte bränt.

  • vitchokladkaka 15 augusti 2008

    jag köper riven mozarella det funkar jättebra o man får det över hela pizzan :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.