Trodde att jag hade röda vinbär i trädgården men de blev aldrig liksom röda. Lärde mig då att det tydligen finns vita vinbär. Vad gör jag med dessa? Kan man göra vita vinbärssaft?
Min sambo hävdar att han ätit vinbärssult (svart dock) Kan man göra sylt på vinbär och blir det gott?
nannes7 augusti 2008
Googlade och hittade recept på bla. vit vinbärsgelé samt-saft. Säkerligen kan man annars använda de vita bären likadant som de röda. Nedan en länk.:):)http://home.swipnet.se/j-o-s/syltsafta.htm
asamariah7 augusti 2008
Skrivet av nannes den 7 aug 2008
Googlade och hittade recept på bla. vit vinbärsgelé samt-saft. Säkerligen kan man annars använda de vita bären likadant som de röda. Nedan en länk.:):)http://home.swipnet.se/j-o-s/syltsafta.htm
Ah, smart! Tack! Man borde kunna göra samma. Det smakar ju likadant, fast lite bättre.
gladavmat10 augusti 2008
Vi gör alltid gelé, som blir lite gul, fast vi kallar den för champagnefärgad. Det blir också fint att lägga i en klase svarta eller röda vinbär, snyggt när man stjälper upp den på ett fat:D
vitchokladkaka15 augusti 2008
min kära syssling och tillika bästa vän gjorde en jättegod vinbärskaka med vitavinbär typ som en fluffig sockerkaka med vinbär i
glutten7818 augusti 2008
Varför inte göra en god smulpaj av vinbären. Funkar även att göra saft och marmelad.
Trodde att jag hade röda vinbär i trädgården men de blev aldrig liksom röda. Lärde mig då att det tydligen finns vita vinbär. Vad gör jag med dessa? Kan man göra vita vinbärssaft?
Min sambo hävdar att han ätit vinbärssult (svart dock) Kan man göra sylt på vinbär och blir det gott?
Googlade och hittade recept på bla. vit vinbärsgelé samt-saft. Säkerligen kan man annars använda de vita bären likadant som de röda. Nedan en länk.:):)http://home.swipnet.se/j-o-s/syltsafta.htm
Googlade och hittade recept på bla. vit vinbärsgelé samt-saft. Säkerligen kan man annars använda de vita bären likadant som de röda. Nedan en länk.:):)http://home.swipnet.se/j-o-s/syltsafta.htm
Ah, smart! Tack! Man borde kunna göra samma. Det smakar ju likadant, fast lite bättre.
Vi gör alltid gelé, som blir lite gul, fast vi kallar den för champagnefärgad. Det blir också fint att lägga i en klase svarta eller röda vinbär, snyggt när man stjälper upp den på ett fat:D
min kära syssling och tillika bästa vän gjorde en jättegod vinbärskaka med vitavinbär typ som en fluffig sockerkaka med vinbär i
Varför inte göra en god smulpaj av vinbären. Funkar även att göra saft och marmelad.