Ni får ursäkta min dumma fråga, men har köpt stjälkselleri.... I receptet står det att man ska ha 1 stjälkselleri, menar man en stjälk eller hela sellerin??
systeryster16 februari 2009
Sellerin kan man äta både rot och blad av. Rotsellerin är ju som en knölig klump, men ovan jord blir det en ljusgrön växt som finns att köpa i knippen i välsorterade grönsaksdiskar.
http://search.msn.se/images/results.aspx?q=selleri&FORM=ZZIR8#focal=9c1afcf87816c76a5003e1777c20a69a&furl=http://www.epochtimes.se/pics/2008/01/10/xl/2008-01-10-xl--selleri.jpg
Hoppas länken fungerar så vet du vad du letar efter när du kommer till affären.
Lycka till!:D
Jenna_Jo16 februari 2009
Ah tackar (Y)
popik16 februari 2009
Hej, jag tror det menas att du ska ta en stjälk selleri som även kallas blekselleri för den har relativt stark smak. Annars smakar nog rätten bara selleri.:)
Ni får ursäkta min dumma fråga, men har köpt stjälkselleri.... I receptet står det att man ska ha 1 stjälkselleri, menar man en stjälk eller hela sellerin??
Sellerin kan man äta både rot och blad av. Rotsellerin är ju som en knölig klump, men ovan jord blir det en ljusgrön växt som finns att köpa i knippen i välsorterade grönsaksdiskar.
http://search.msn.se/images/results.aspx?q=selleri&FORM=ZZIR8#focal=9c1afcf87816c76a5003e1777c20a69a&furl=http://www.epochtimes.se/pics/2008/01/10/xl/2008-01-10-xl--selleri.jpg
Hoppas länken fungerar så vet du vad du letar efter när du kommer till affären.
Lycka till!:D
Ah tackar (Y)
Hej, jag tror det menas att du ska ta en stjälk selleri som även kallas blekselleri för den har relativt stark smak. Annars smakar nog rätten bara selleri.:)