Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad menas med 1 stjälkselleri??

  • Jenna_Jo 16 februari 2009

    Ni får ursäkta min dumma fråga, men har köpt stjälkselleri.... I receptet står det att man ska ha 1 stjälkselleri, menar man en stjälk eller hela sellerin??

  • systeryster 16 februari 2009

    Sellerin kan man äta både rot och blad av. Rotsellerin är ju som en knölig klump, men ovan jord blir det en ljusgrön växt som finns att köpa i knippen i välsorterade grönsaksdiskar.
    http://search.msn.se/images/results.aspx?q=selleri&FORM=ZZIR8#focal=9c1afcf87816c76a5003e1777c20a69a&furl=http://www.epochtimes.se/pics/2008/01/10/xl/2008-01-10-xl--selleri.jpg
    Hoppas länken fungerar så vet du vad du letar efter när du kommer till affären.
    Lycka till!:D

  • Jenna_Jo 16 februari 2009

    Ah tackar (Y)

  • popik 16 februari 2009

    Hej, jag tror det menas att du ska ta en stjälk selleri som även kallas blekselleri för den har relativt stark smak. Annars smakar nog rätten bara selleri.:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.