Jag vill också servera varm mat på varma tallrikar. Hur gör man på bästa sätt?
29 maj 2001
Värm dem i allra nedersta ugnen eller på eftervärme i vanliga ugnen. Byt plats någon gång, annars blir de yttersta väldigt varma men ej de i mitten. Det finns även särskilda tallriksvärmare som man kan ha vid sidan av bordet. Vanligast är att värma på ca 70 grader, annars bränenr man sig på dem. Var inte rädd att värma tallrikar, alla har de brännst någongång och tål därför betydligt högre värme en den du bjuder på....
Jag vill också servera varm mat på varma tallrikar. Hur gör man på bästa sätt?
Värm dem i allra nedersta ugnen eller på eftervärme i vanliga ugnen. Byt plats någon gång, annars blir de yttersta väldigt varma men ej de i mitten. Det finns även särskilda tallriksvärmare som man kan ha vid sidan av bordet. Vanligast är att värma på ca 70 grader, annars bränenr man sig på dem. Var inte rädd att värma tallrikar, alla har de brännst någongång och tål därför betydligt högre värme en den du bjuder på....