Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma tallrikar

  • 23 maj 2001

    Jag vill också servera varm mat på varma tallrikar. Hur gör man på bästa sätt?

  • 29 maj 2001

    Värm dem i allra nedersta ugnen eller på eftervärme i vanliga ugnen. Byt plats någon gång, annars blir de yttersta väldigt varma men ej de i mitten. Det finns även särskilda tallriksvärmare som man kan ha vid sidan av bordet. Vanligast är att värma på ca 70 grader, annars bränenr man sig på dem. Var inte rädd att värma tallrikar, alla har de brännst någongång och tål därför betydligt högre värme en den du bjuder på....

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.