Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinäger

  • safsing 8 oktober 2008

    Hej! Jag skulle vilja göra pizzasallad efter ett recept här på Matklubbens sida, där står det att salladsvinäger ska användas. Nu råkar det vara så att jag bor i Australien så det är lite svårt att hitta vissa produkter. Det finns ju vinegar - heter så rakt av. Är det skillnad på det och salladsvinäger?

  • The_mama97mia 8 oktober 2008

    Jag skulle tippa att det funkar med vit vinäger vilken som. Kul med en medlem som bor Down Under! *ler*(Y)

  • Okänd 17 oktober 2008

    det går nog lika bra

  • Smulpajen 17 oktober 2008

    Ingen skillnad på salladsvinäger och vinäger. Man tar den vinägern man gillar. Det finns ju hur många smaksättningar som helst! Rödvin- och vitvinsvinäger är väl dom som är vanligast. Sen kommer väl balsamvinäger (balsamico). Därefter tusen andra smaksättningar!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.