Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit majonäs

  • tankgirlie 18 februari 2009

    Någon som har ett recept på hur man gör vit majonäs? Den man köper på burk eller tub är ofta gulaktig och smakar inget vidare men köper man amerikansk majonäs eller köper över disk på tex hemköp får man en mild vit majonäs. Några tips?

  • LaJefa 18 februari 2009

    Tack vare din fråga om vit majonnäs fick jag för mig att lägga in detta grundrecept. Blir en supergod och vit majonnäs. Vill du ha den ännu vitare uteslut worchestersåsen...men den ger faktiskt mkt god smak.
    Äkta majonnäs grundrecept

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.