Har ni mumsat i er nån semla ännu? Äter ni den med varm mjölk, som den är rakt av eller tar ni locket först.
Själv har jag inte ätit ännu, men däremot har jag gjort många på jobbet men inte smakat. Har jag gjort egna smelor vill jag ha varm mjölk till då brödet gärna blir kompakt, annars är den godst rakt upp och ner. Och mandelmassan ska vara lagom kladdig.
Snorkfroken26 januari 2008
Jag har ätit en semla i år och fler kommer det säkert bli :D
Jag äter locket först, sen resten (Y)
ikah26 januari 2008
Skrivet av Snorkfroken den 26 jan 2008
Jag har ätit en semla i år och fler kommer det säkert bli :D
Jag äter locket först, sen resten (Y)
Samma här!(Y):D
anluk26 januari 2008
Likadant här, har käkat en. Tar locket först och sedan resten. Förut hatade jag semlor men nu älskar jag dem så det lär nog bli några fler iår.
Carro6726 januari 2008
Jag har ätit tre semlor hittills och fler lär det bli, för jag äter en i veckan med varm mjölk.:p Jag tar alltid av locket först och äter resten sedan.(Y)
Lilljeppe26 januari 2008
Jag har inte ätit semla ännu, men jag har lagt upp 2 olika recept på semlor som ska göras. En jordgubbssemla som passar allergiker.:p Dom får ju alldrig njuta i vanliga fall av semlor, men nu ska de få det(Y)
irrevirre26 januari 2008
I går åt vi semlor på jobbet. Världens godaste som kommer från Mäster Hans. Bullen är luftig och
de blandar mandelmassan med grädden så grädden blir så härligt tung. Jag blir lyrisk!
Mmmmmm lät det runt hela lunch bordet, och det blev ovanligt tyst, hahahaa.
Men de är inte billiga, 23 kronor st. Men hellre köpa någon gång och få en UNDERBAR semla än en för 17 kronor som är kass.
Först doppar jag locket i grädden och äter upp den, sedan äter jag den rakt av. Spelar ingen roll att man får grädde på näsan;-)
Langhol26 januari 2008
Jag har inte ätit nån än. Tycker det är för tidigt.
farmoringer26 januari 2008
Har inte ätit någon ännu och är ingen storkonsument av semlor. Men jag minns när jag bodde i Varbergstrakten och fick en semla som var gjord av Träslövs hembageri. Det var semla det. Har aldrig tidigare eller senare ätit en så god semla..
Queenie26 januari 2008
är inte överförtjust i semlor, äter det en gång om året när de bjuder på jobbet. Men tänkte testa Lilljeppes Jordgubbssemla nån gång och eventuellt chokladsemlan som jag har bland mina recept.
Aspholme26 januari 2008
Jag har ätit den första redan första veckan i januari och fler efteråt. Saknar dock de gemmaldags Semlorna, där man blandar lite av brödet, lite av grädden och riven mandel. Äkta grädde skall det vara.(Y)
tina6226 januari 2008
:p Jag åt min första semla ( det har inte blivit flera ännu) den 2 januari!
De var så fina i kondiset som jag skulle gått förbi.
Äter dem bara sådar rakta av, tar locket först och doppar några gånger i grädden senam........(L)
MammaModesty26 januari 2008
nä hua.... semla äter jag minsann inte... (N)
Okänd26 januari 2008
Har ätit 2 stycken med varm mjölk.Några fler blir det nog inte i år,känner mig redan mättad.
Har ni mumsat i er nån semla ännu? Äter ni den med varm mjölk, som den är rakt av eller tar ni locket först.
Själv har jag inte ätit ännu, men däremot har jag gjort många på jobbet men inte smakat. Har jag gjort egna smelor vill jag ha varm mjölk till då brödet gärna blir kompakt, annars är den godst rakt upp och ner. Och mandelmassan ska vara lagom kladdig.
Jag har ätit en semla i år och fler kommer det säkert bli :D
Jag äter locket först, sen resten (Y)
Jag har ätit en semla i år och fler kommer det säkert bli :D
Jag äter locket först, sen resten (Y)
Samma här!(Y):D
Likadant här, har käkat en. Tar locket först och sedan resten. Förut hatade jag semlor men nu älskar jag dem så det lär nog bli några fler iår.
Jag har ätit tre semlor hittills och fler lär det bli, för jag äter en i veckan med varm mjölk.:p Jag tar alltid av locket först och äter resten sedan.(Y)
Jag har inte ätit semla ännu, men jag har lagt upp 2 olika recept på semlor som ska göras. En jordgubbssemla som passar allergiker.:p Dom får ju alldrig njuta i vanliga fall av semlor, men nu ska de få det(Y)
I går åt vi semlor på jobbet. Världens godaste som kommer från Mäster Hans. Bullen är luftig och
de blandar mandelmassan med grädden så grädden blir så härligt tung. Jag blir lyrisk!
Mmmmmm lät det runt hela lunch bordet, och det blev ovanligt tyst, hahahaa.
Men de är inte billiga, 23 kronor st. Men hellre köpa någon gång och få en UNDERBAR semla än en för 17 kronor som är kass.
Först doppar jag locket i grädden och äter upp den, sedan äter jag den rakt av. Spelar ingen roll att man får grädde på näsan;-)
Jag har inte ätit nån än. Tycker det är för tidigt.
Har inte ätit någon ännu och är ingen storkonsument av semlor. Men jag minns när jag bodde i Varbergstrakten och fick en semla som var gjord av Träslövs hembageri. Det var semla det. Har aldrig tidigare eller senare ätit en så god semla..
är inte överförtjust i semlor, äter det en gång om året när de bjuder på jobbet. Men tänkte testa Lilljeppes Jordgubbssemla nån gång och eventuellt chokladsemlan som jag har bland mina recept.
Jag har ätit den första redan första veckan i januari och fler efteråt. Saknar dock de gemmaldags Semlorna, där man blandar lite av brödet, lite av grädden och riven mandel. Äkta grädde skall det vara.(Y)
:p Jag åt min första semla ( det har inte blivit flera ännu) den 2 januari!
De var så fina i kondiset som jag skulle gått förbi.
Äter dem bara sådar rakta av, tar locket först och doppar några gånger i grädden senam........(L)
nä hua.... semla äter jag minsann inte... (N)
Har ätit 2 stycken med varm mjölk.Några fler blir det nog inte i år,känner mig redan mättad.