Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad gör ni för gott av det som naturen ger...?

  • celice 27 maj 2010

    Jag plockar svamp tratt och gula kantareller. Trattkantarellerna torkar jag och har hela året, dom gula förväller jag och har i frysen. Sedan är det lingon som jag gör lingonsylt av, blåbär som jag bland annat har i kakor, till efterrätter med mera.
    Inte att förglömma som måste jag gå till min dotter och plocka fläder, för att göra fläder saft mmmmm
    Sedan är det ju vad trädgården ger, rabarber, vinbär hallon det blir både saft, sylt, gele och pajer

  • lena4 31 maj 2010

    Dessa har jag gjort nu.

    Svartvinbladsdricka

    Lyxig Rabarberdricka

  • lena4 31 maj 2010

    Detta ska göras i morron.

    Lönnsirap

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.