Efterlyses: En indisk efterrätt som liknar spaghetti av havre
25 november 2000
Hej! För länge sedan umgicks jag en hel del med indier. Dom bjöd ofta på en jättegod maträtt som bestod av tunna, tunna spaghettitrådar gjorde av havre. Detta skulle kokas en kort stund tillsammans med mjölk och socker innan man åt det. Vad heter denna maträtt och hur kan man få tag i den? Dom har köpt det på någon affär i Sverige och fast jag handlar i orientalaffärer ofta så har jag inte sett denna rätt.
4 december 2000
Ve inte riktigt men här hittar du många bra indiska recept!http://www.bawarchi.com
8 oktober 2007
Hej
den efterätten heter sawaine. Man köper dessa på tajmahal, en pakistansk affär. Man bö´rjar med att steka en kort stund dessa i smör bara några sekunder. Därefter häller man i mjölk som man i för väg har kokat. därefter häller man i socker efter smak. Låt allt koka ett tag. Efterätten kan ätas både kall som varm, men varm är godast. Hoppas att det var den efterätten du hade smakat hos dina kompisr. Prova! Det är enkelt lätt och billigt.
Hej! För länge sedan umgicks jag en hel del med indier. Dom bjöd ofta på en jättegod maträtt som bestod av tunna, tunna spaghettitrådar gjorde av havre. Detta skulle kokas en kort stund tillsammans med mjölk och socker innan man åt det. Vad heter denna maträtt och hur kan man få tag i den? Dom har köpt det på någon affär i Sverige och fast jag handlar i orientalaffärer ofta så har jag inte sett denna rätt.
Ve inte riktigt men här hittar du många bra indiska recept!http://www.bawarchi.com
Hej
den efterätten heter sawaine. Man köper dessa på tajmahal, en pakistansk affär. Man bö´rjar med att steka en kort stund dessa i smör bara några sekunder. Därefter häller man i mjölk som man i för väg har kokat. därefter häller man i socker efter smak. Låt allt koka ett tag. Efterätten kan ätas både kall som varm, men varm är godast. Hoppas att det var den efterätten du hade smakat hos dina kompisr. Prova! Det är enkelt lätt och billigt.
skriv gärna vad du tyckte.