Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

jansonfrestelse med skinka

  • ladyjane 25 februari 2008

    Vad kan jag hitta detta, sökt över allt
    lady jane

  • ladyjane 25 februari 2008

    (Y)

  • ladyjane 25 februari 2008

    :p

    Skrivet av ladyjane den 25 feb 2008

    (Y)


    [email protected]

  • monicadanell 25 februari 2008

    Hej jag har laggt ut en skinkfrestelse
    som du kan kolla
    monica:

  • evaldo 25 februari 2008

    SKINKFRESTELSE 2,5 kg Kokt & Klar strimlor
    1 kg Skinkstrimlor
    300 gr Purjolök (strimlad eller skivad)
    300 gr Riven ost (Emmental)
    1,1 l Matligningsgrädde
    4 gr Vitpeppar
    Salt
    Ingredienserna sätts i en form. Blanda lätt. Stek i cirkulationsugn på 250 – 300° C cirka 5 minuter, utan lock för att få en brynt yta. Sänk temperaturen till 150° C. Grädda färdigt under lock i ytterligare 35 - 40 minuter.
    Om du inte har sådan ugn så grädda som en vanlig janssonsfrestelse.

  • Eery 1 september 2008

    men då är det ju inte Jansson:p

  • mammamus 1 september 2008

    Till jul gör jag skinkjansson till dem som inte äter ansiovis jag använder exakt samma som jag gör till en vanlig jansson men byter helt enkelt ut fisken till skinka istället:)(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.