Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljesmör

  • tycons 27 januari 2009

    Vart får man tag i persiljesmör som smakar som restaurangens persiljesmör? Eller det som skickas med i portionsförpackningarna med färdigmat som t.ex. mörbit med kroketter och aromsmör.
    Det smakar ju tusen gånger bättre än de "rullar" vi kan hitta i affärerna, eller kan man få den smaken i ett hemagjort smör?
    Det vore ju fantastiskt att få vetskap om detta. // Hjälp mig!

  • bernit 28 januari 2009

    Normalsaltat rumstempererat smör, hacka ned 2 msk persilja till ca 100 g smör,
    salta och peppra efter smak - detta är grunden.
    Sedan kan du pressa i lite lime- eller citronsaft och några droppar vorcestersås så får du lite mer smak.

    lägg ut på ett smörpapper och tillverka en rulle - kyl
    :p:p

  • tycons 28 januari 2009

    Tack tack................jag ska prova att smaksätta med lime och vorcestersås.

    Återkommer med resultat.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.