Vart får man tag i persiljesmör som smakar som restaurangens persiljesmör? Eller det som skickas med i portionsförpackningarna med färdigmat som t.ex. mörbit med kroketter och aromsmör.
Det smakar ju tusen gånger bättre än de "rullar" vi kan hitta i affärerna, eller kan man få den smaken i ett hemagjort smör?
Det vore ju fantastiskt att få vetskap om detta. // Hjälp mig!
bernit27 januari 2009
Normalsaltat rumstempererat smör, hacka ned 2 msk persilja till ca 100 g smör,
salta och peppra efter smak - detta är grunden.
Sedan kan du pressa i lite lime- eller citronsaft och några droppar vorcestersås så får du lite mer smak.
lägg ut på ett smörpapper och tillverka en rulle - kyl
:p:p
tycons27 januari 2009
Tack tack................jag ska prova att smaksätta med lime och vorcestersås.
Vart får man tag i persiljesmör som smakar som restaurangens persiljesmör? Eller det som skickas med i portionsförpackningarna med färdigmat som t.ex. mörbit med kroketter och aromsmör.
Det smakar ju tusen gånger bättre än de "rullar" vi kan hitta i affärerna, eller kan man få den smaken i ett hemagjort smör?
Det vore ju fantastiskt att få vetskap om detta. // Hjälp mig!
Normalsaltat rumstempererat smör, hacka ned 2 msk persilja till ca 100 g smör,
salta och peppra efter smak - detta är grunden.
Sedan kan du pressa i lite lime- eller citronsaft och några droppar vorcestersås så får du lite mer smak.
lägg ut på ett smörpapper och tillverka en rulle - kyl
:p:p
Tack tack................jag ska prova att smaksätta med lime och vorcestersås.
Återkommer med resultat.