Du kan använda nästan vilken ost som helst, fråga i disken efter en med mycket smak som smälter bra. Jag brukar använda Cheddar eller Grevé eftersom Racletteosten är så dyr.
isalivia3 februari 2008
På ICa kvantum brukar inte Racletteosten kosta mer än t.ex. Cheddar och Västerbotten. Vi brukar ta hälten racletteost och hälften lagrad herrgård om vi vill ha ner kostnaderna lite.
The_mama97mia26 februari 2012
Kidnappar den här gamla tråden -
jag har en bit jättefin racletteost i kylen, men nu hittar jag inte alla delar till mitt raclettejärn, hur kan jag tillaga osten på ngt annat smart sätt för att göra den rättvisa?
Liindis26 februari 2012
Tyflonpanna på låga grader funkar kanon,
eller små mängder i mikron.
Det jag tycker blir bäst är i Tyflonen!!
Med rätta grader!
Testa! Släng ej denna goooa underbara!!
Countrygirl26 februari 2012
Raclettjärnet går ju ut på att smälta osten så lägg den i en liten form i ugnen så blir det nog samma resultat.
Kan man byta ut osten mot annan bra ost?
Du kan använda nästan vilken ost som helst, fråga i disken efter en med mycket smak som smälter bra. Jag brukar använda Cheddar eller Grevé eftersom Racletteosten är så dyr.
På ICa kvantum brukar inte Racletteosten kosta mer än t.ex. Cheddar och Västerbotten. Vi brukar ta hälten racletteost och hälften lagrad herrgård om vi vill ha ner kostnaderna lite.
Kidnappar den här gamla tråden -
jag har en bit jättefin racletteost i kylen, men nu hittar jag inte alla delar till mitt raclettejärn, hur kan jag tillaga osten på ngt annat smart sätt för att göra den rättvisa?
Tyflonpanna på låga grader funkar kanon,
eller små mängder i mikron.
Det jag tycker blir bäst är i Tyflonen!!
Med rätta grader!
Testa! Släng ej denna goooa underbara!!
Raclettjärnet går ju ut på att smälta osten så lägg den i en liten form i ugnen så blir det nog samma resultat.
Lycka till :)