Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Racletteost

  • 3 oktober 2000

    Kan man byta ut osten mot annan bra ost?

  • 4 oktober 2000

    Du kan använda nästan vilken ost som helst, fråga i disken efter en med mycket smak som smälter bra. Jag brukar använda Cheddar eller Grevé eftersom Racletteosten är så dyr.

  • isalivia 3 februari 2008

    På ICa kvantum brukar inte Racletteosten kosta mer än t.ex. Cheddar och Västerbotten. Vi brukar ta hälten racletteost och hälften lagrad herrgård om vi vill ha ner kostnaderna lite.

  • The_mama97mia 26 februari 2012

    Kidnappar den här gamla tråden -
    jag har en bit jättefin racletteost i kylen, men nu hittar jag inte alla delar till mitt raclettejärn, hur kan jag tillaga osten på ngt annat smart sätt för att göra den rättvisa?

  • Liindis 26 februari 2012

    Tyflonpanna på låga grader funkar kanon,
    eller små mängder i mikron.
    Det jag tycker blir bäst är i Tyflonen!!
    Med rätta grader!
    Testa! Släng ej denna goooa underbara!!

  • Countrygirl 26 februari 2012

    Raclettjärnet går ju ut på att smälta osten så lägg den i en liten form i ugnen så blir det nog samma resultat.

    Lycka till :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.