Hej
När ni "tilllåter " recept vilka kreterier har ni då?
jag hade hittat en supergod gryta som hette biff med mustig svampsås.
La in den på min sida och sedan då jag ville göra om den så var den borta.
Någon som vill minnas den?
Som har den liggandes..
Snälllllaaa.
farmoringer29 mars 2008
Det var inte du som skrivit receptet då?? När jag skrev biff med mustig svamsås kom det upp en lövbiffpanna. det var inte den du sökte med andra ord??
tantdrake29 mars 2008
Kan det ha varit skrivet av en medlem som gått ur och fått sina recept borttagna?
enAnnan29 mars 2008
Jag förstår inte riktigt vad du menar.
Du kan inte ändra ett recept som du själv inte skrivit.
Det kan bara den som skrivit receptet göra.
vanillalover29 mars 2008
Med att göra om den, tror jag att hon menar att laga den en gång till... Har dessvärre inget svar på det andra problemet.
/Marie
fyran429 mars 2008
Skrivet av farmoringer den 29 mar 2008
Det var inte du som skrivit receptet då?? När jag skrev biff med mustig svamsås kom det upp en lövbiffpanna. det var inte den du sökte med andra ord??
Hej
Var tvungen att gå in och titta på lövbiffpanna och det var inte den tyvärr.
Alltså den var så god.
fyran429 mars 2008
Skrivet av enAnnan den 29 mar 2008
Jag förstår inte riktigt vad du menar.
Du kan inte ändra ett recept som du själv inte skrivit.
Det kan bara den som skrivit receptet göra.
Nej
Jag har inte skrivit den men jag vet att då jag förde över den till min kokbok så skulle den kollas om den skulle bli godkänd. Sen då jag ville göra om den så var receptet borta.
Så jag förmodar att den då inte blev godkänd.
Synd den var supergod.
Så jag tänkte om någon hade den i sina gömmor så skulle ja gkunna skriva av den i min kokbok hemma på vanligt papper så att säga.
farmoringer29 mars 2008
synd att du inte kommer ihåg vem som skrev det...få bli stor efterlysning..: BIFF MED MUSTIG SVAMPSÅS...
Queenie29 mars 2008
Även om vi inte godkänner ett recept och det skickas ett mejl om att "receptet ej blev godkänt" med en förklaring om varför i mejlet, vi kan absolut inte ta bort några recept. Det har i så fall den som lagt in receptet bett matklubben att göra. Vet att det var en som lämnade matklubben för ett tag sen och hennes recept försvann, det kanske var ett av hennes?
fyran429 mars 2008
Ja så kan det ju vara..
Hur ofta blir inte recept godkända?
den var supergod, jag har provat göra något likande men det blev ju inte alls samma sak.:'(
enAnnan29 mars 2008
Aha nu är jag med också
:p
lite trög så här på lördagen.
Vad tråkigt.
Hmmm undrar om någon vet eller kan.
Jag hoppas.
enAnnan29 mars 2008
Jag googlade och hittade detta!
Kan det stämma??
Du behöver:
4 skivor ryggbiff (ca 4 x 150 g)
salt
grovmalen svartpeppar
1 gul eller röd lök
1 morot
150 g champinjoner
2 msk mörk oxfond
3 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
1 msk tomatpuré
½ - 1 msk idealmjöl
Gör så här:
Hetta upp en stekpanna med matfett. Stek köttet så det får fin färg. Salta och peppra. Sänk temperaturen och låt steka på svag värme i ca 15-20 minuter. Lägg över köttet på ett fat.
Hacka lök, skala och hacka morot, skiva champinjonerna. Stek tillsamman i matfett. Salta.
Tillsätt oxfond, vatten, grädde, tomatpuré. Strö försiktigt över idealmjöl och rör ner (så att det inte blir klumpar) eller rör först ut mjölet i vatten. Rör om och låt koka upp och sedsan puttra 1-2 minuter. Lägg tillbaka köttet så att det blir varmt.
fyran430 mars 2008
JOOO just det. Det inte riktigt så men hemskt nära. Måste ta och skriva ner det.
Tycker det var supergott och även barnen gillade det.
och eftersom vi inte tål mjölk så är det så enkelt att bara behöva byta ut matlagningsgrädden
Hej
När ni "tilllåter " recept vilka kreterier har ni då?
jag hade hittat en supergod gryta som hette biff med mustig svampsås.
La in den på min sida och sedan då jag ville göra om den så var den borta.
Någon som vill minnas den?
Som har den liggandes..
Snälllllaaa.
Det var inte du som skrivit receptet då?? När jag skrev biff med mustig svamsås kom det upp en lövbiffpanna. det var inte den du sökte med andra ord??
Kan det ha varit skrivet av en medlem som gått ur och fått sina recept borttagna?
Jag förstår inte riktigt vad du menar.
Du kan inte ändra ett recept som du själv inte skrivit.
Det kan bara den som skrivit receptet göra.
Med att göra om den, tror jag att hon menar att laga den en gång till... Har dessvärre inget svar på det andra problemet.
/Marie
Det var inte du som skrivit receptet då?? När jag skrev biff med mustig svamsås kom det upp en lövbiffpanna. det var inte den du sökte med andra ord??
Hej
Var tvungen att gå in och titta på lövbiffpanna och det var inte den tyvärr.
Alltså den var så god.
Jag förstår inte riktigt vad du menar.
Du kan inte ändra ett recept som du själv inte skrivit.
Det kan bara den som skrivit receptet göra.
Nej
Jag har inte skrivit den men jag vet att då jag förde över den till min kokbok så skulle den kollas om den skulle bli godkänd. Sen då jag ville göra om den så var receptet borta.
Så jag förmodar att den då inte blev godkänd.
Synd den var supergod.
Så jag tänkte om någon hade den i sina gömmor så skulle ja gkunna skriva av den i min kokbok hemma på vanligt papper så att säga.
synd att du inte kommer ihåg vem som skrev det...få bli stor efterlysning..: BIFF MED MUSTIG SVAMPSÅS...
Även om vi inte godkänner ett recept och det skickas ett mejl om att "receptet ej blev godkänt" med en förklaring om varför i mejlet, vi kan absolut inte ta bort några recept. Det har i så fall den som lagt in receptet bett matklubben att göra. Vet att det var en som lämnade matklubben för ett tag sen och hennes recept försvann, det kanske var ett av hennes?
Ja så kan det ju vara..
Hur ofta blir inte recept godkända?
den var supergod, jag har provat göra något likande men det blev ju inte alls samma sak.:'(
Aha nu är jag med också
:p
lite trög så här på lördagen.
Vad tråkigt.
Hmmm undrar om någon vet eller kan.
Jag hoppas.
Jag googlade och hittade detta!
Kan det stämma??
Du behöver:
4 skivor ryggbiff (ca 4 x 150 g)
salt
grovmalen svartpeppar
1 gul eller röd lök
1 morot
150 g champinjoner
2 msk mörk oxfond
3 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
1 msk tomatpuré
½ - 1 msk idealmjöl
Gör så här:
Hetta upp en stekpanna med matfett. Stek köttet så det får fin färg. Salta och peppra. Sänk temperaturen och låt steka på svag värme i ca 15-20 minuter. Lägg över köttet på ett fat.
Hacka lök, skala och hacka morot, skiva champinjonerna. Stek tillsamman i matfett. Salta.
Tillsätt oxfond, vatten, grädde, tomatpuré. Strö försiktigt över idealmjöl och rör ner (så att det inte blir klumpar) eller rör först ut mjölet i vatten. Rör om och låt koka upp och sedsan puttra 1-2 minuter. Lägg tillbaka köttet så att det blir varmt.
JOOO just det. Det inte riktigt så men hemskt nära. Måste ta och skriva ner det.
Tycker det var supergott och även barnen gillade det.
och eftersom vi inte tål mjölk så är det så enkelt att bara behöva byta ut matlagningsgrädden
TACK så mycket! Prova ni också!