Hej, jag har precis investerat i en ångkokare....jättenöjd är jag men.............recepten växer inte på träd precis, någon som kan bidra med lite recept eller länkar så man kan prova annat än fisk? tex kyckling!!!
Cassiopeya2 november 2010
Jag hade ångkokat grönsaker av alla slag. Har hört att det är mycket bättre då alla näringsämnen som finns i grönsakerna stannar kvar i dem istället för att gå ut i kokvattnet =) Inte för att det var något recept kanske, men ändå...
Okänd2 november 2010
Jag har en ångkokare men har inte använt den så mycket. King Edward kokar ju lätt sönder i en vanlig kastrull, så till potatiskok är den bra, än så länge. Och grönsakerna blir ju både nyttigare( eftersom smakämnena stannar kvar) och godare.
Har du googlat på recept för ångkokning? Man kan hitta mycket den vägen.
rasmussen2 november 2010
Skrivet av danniella den 2 nov 2010
Jag har en ångkokare men har inte använt den så mycket. King Edward kokar ju lätt sönder i en vanlig kastrull, så till potatiskok är den bra, än så länge. Och grönsakerna blir ju både nyttigare( eftersom smakämnena stannar kvar) och godare.
Har du googlat på recept för ångkokning? Man kan hitta mycket den vägen.
Tack för tipset, Tänkte testa kyckling o potatis idag så vi får se hur det går. Har googlat men inte funnit ett dyft!!
Hej, jag har precis investerat i en ångkokare....jättenöjd är jag men.............recepten växer inte på träd precis, någon som kan bidra med lite recept eller länkar så man kan prova annat än fisk? tex kyckling!!!
Jag hade ångkokat grönsaker av alla slag. Har hört att det är mycket bättre då alla näringsämnen som finns i grönsakerna stannar kvar i dem istället för att gå ut i kokvattnet =) Inte för att det var något recept kanske, men ändå...
Jag har en ångkokare men har inte använt den så mycket. King Edward kokar ju lätt sönder i en vanlig kastrull, så till potatiskok är den bra, än så länge. Och grönsakerna blir ju både nyttigare( eftersom smakämnena stannar kvar) och godare.
Har du googlat på recept för ångkokning? Man kan hitta mycket den vägen.
Jag har en ångkokare men har inte använt den så mycket. King Edward kokar ju lätt sönder i en vanlig kastrull, så till potatiskok är den bra, än så länge. Och grönsakerna blir ju både nyttigare( eftersom smakämnena stannar kvar) och godare.
Har du googlat på recept för ångkokning? Man kan hitta mycket den vägen.
Tack för tipset, Tänkte testa kyckling o potatis idag så vi får se hur det går. Har googlat men inte funnit ett dyft!!
Det har jag!
Försök igen får du se!