Förr vet jag att man kunde köpa stelnad buljong märket var Gotthards tror jag och var inte så dyrt någon som vet om den fortfarande tillv.
Dintan19 december 2011
Ska du smälta det och använda till buljong, eller?
wickis5719 december 2011
Skrivet av susanneedgren den 19 dec 2011
Nej det ska användas till mackor typ(,veterinärens nattmat)
Ska du smälta det och använda till buljong, eller?
Dintan19 december 2011
Använd mitt recept!
Det är superenkelt och om du använder flytande buljong behöver det inte svalna emellan.
Förr vet jag att man kunde köpa stelnad buljong märket var Gotthards tror jag och var inte så dyrt någon som vet om den fortfarande tillv.
Ska du smälta det och använda till buljong, eller?
Nej det ska användas till mackor typ(,veterinärens nattmat)
Ska du smälta det och använda till buljong, eller?
Använd mitt recept!
Det är superenkelt och om du använder flytande buljong behöver det inte svalna emellan.
http://www.matklubben.se/recept/hemlagad_sky_86698.html
Använd mitt recept!
Det är superenkelt och om du använder flytande buljong behöver det inte svalna emellan.
http://www.matklubben.se/recept/hemlagad_sky_86698.html