Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bålrecept - fläder

  • 26 april 2000

    Har en gång druckit en gudomlig bål som innehöll fläderblom i någon form, där var gurkskivor och aningens grön karamellfärg. Minns ej om basen var vodka eller vin - något tips?

  • 27 april 2000

    När jag läste ditt inlägg for min blick genast mot balkongen...Ja, det var gin men sen kommer jag inte ihåg. Jag ska se om jag hittar en anteckning någonstans för det var ett riktigt somrigt, fräscht och gott bål. Återkommer!Maria D

  • 10 maj 2000

    En enkel men kanongod drink är (/pers):6 cl gin1 glas starkt blandad fläderblomssaft, mycket krossad is och lime. En annan favorit är Caïpiriña: skär ordentliga limeklyftor och stöt dem med rikligt med socker i ett whiskyglas. Häll i rom (eller vodka) och rör samman. Låt frukterna ligga kvar! Kan även kylas med krossad is.Maria D

  • 20 juni 2000

    Jag tycker det är gott med mousserande vin och fläder, gott som välkomstdrink.BT.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.