Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
http://www.matklubben.se/matklubben/Tillberga/kokbok/?id=18628&recipeid=6119 nu är de dax att plocka björklöven här i Västerås i alla fall för nu är löven som musöron
Har faktiskt aldrig hört att man kan göra dricka på det. Låter lite spännande
När björklöven är som musöron då kan man finna de finaste murklorna i skogen.
Murkelsås med oxfile och hasselbackpotatis. Lycka till i skogen. Mvh Höfta lagom Och glöm inte att förväll murklorna 5 ggr inan du gör en sås på dem
Har även ett snapsrecept med björklöv bland mina recept.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
http://www.matklubben.se/matklubben/Tillberga/kokbok/?id=18628&recipeid=6119
nu är de dax att plocka björklöven
här i Västerås i alla fall för nu är löven som musöron
Har faktiskt aldrig hört att man kan göra dricka på det. Låter lite spännande
När björklöven är som musöron då kan man finna de finaste murklorna i skogen.
När björklöven är som musöron då kan man finna de finaste murklorna i skogen.
då tar vi två flugor i en smäll då på vår skogspromenad
(Y):p(H):)
Murkelsås med oxfile och hasselbackpotatis. Lycka till i skogen.
Mvh
Höfta lagom
Och glöm inte att förväll murklorna 5 ggr inan du gör en sås på dem
Har även ett snapsrecept med björklöv bland mina recept.