Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cabernet Sauvignon

  • 23 november 1999

    Det blir ju mer och mer vedertaget att det är bra för hjärta och kärl med lagom mängder av rödvin. De viner som i det fallet är allra bäst är Cabernet Sauvignon från Chile.

  • ennali1 21 augusti 2008

    När jag lärde mig dricka rödvin (drack bara vitt före)
    så blev jag rekommenderad Cabernet Sauvignon,
    det är ett mycket gott vin, vilket märke det än är!

    Är det i Chile det är så kallt på nätterna och varmt
    på dagarna att druvorna utvecklar sig bäst? Jag
    tror det var så... :o

  • Gourmet-Ia 21 augusti 2008

    Skrivet av ennali1 den 21 aug 2008

    När jag lärde mig dricka rödvin (drack bara vitt före)
    så blev jag rekommenderad ,
    det är ett mycket gott vin, vilket märke det än är!

    Är det i Chile det är så kallt på nätterna och varmt
    på dagarna att druvorna utvecklar sig bäst? Jag
    tror det var så... :o


    Jag håller med dig fullt ut. Cabernet Sauvignon är alltid gott, oavsett märke. Finns kanske de som inte håller med, men än så länge har jag inte stött på något som smakar illa.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.