Behöver ha hjälp med val av dryck. Sopppan innehåller även ädelost och bacon.. Rött, vitt, öl? Vad passar bäst?
The_mama97mia19 mars 2010
Till soppa tycker jag det är gottt, lyxigt och fräscht med ett mousserande vitt vin.
Men har du ädelost och bacon så passar det ju med ett rött också, inte min avdelning dock...
Darkanna21 mars 2010
En ofiltrerad chardonnay, fleur du cap från syafrika, eller varför inte en riseling från nya zeland me antydan på sötma.
gbol21 mars 2010
En halvtorr sherry kan ge en fin harmoni tillsammans med en len chammpinjon soppa, kompletterar du med ett ostkex får du en helhet som stämmer.
Behöver ha hjälp med val av dryck. Sopppan innehåller även ädelost och bacon.. Rött, vitt, öl? Vad passar bäst?
Till soppa tycker jag det är gottt, lyxigt och fräscht med ett mousserande vitt vin.
Men har du ädelost och bacon så passar det ju med ett rött också, inte min avdelning dock...
En ofiltrerad chardonnay, fleur du cap från syafrika, eller varför inte en riseling från nya zeland me antydan på sötma.
En halvtorr sherry kan ge en fin harmoni tillsammans med en len chammpinjon soppa, kompletterar du med ett ostkex får du en helhet som stämmer.
vatten!
ja jag vet att jag är tråkig!