Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp! hemmagjord glögg som inte jäst så mkt!

  • majamia 19 december 2010

    Hej

    Har gjort egen glögg efter recept här med bla potatis, svagdricka, jäst mm
    Den har jäst väldigt dåligt, någon som vet vad man bör göra då?
    Den står varmt och i en tätslutande vindunk. I början hade vi korken löst skruvad.

    Tack för all hjälp!

  • Nillan92 22 december 2010

    Hej min farmor gjorde med något liknande det som du har hjort men hennes jäste inte heller så hennes syster sa att hon skulle hälla ut det. Hon sa att det kunde jäsa i magen tror jag det var.

  • svengelsk 22 december 2010

    Finns det något i svagdrickan som förhindrar jäsning eller är det för mycket socker. Om du tar undan lite, späder med vatten tillsätter mer jäst och får igång något liknande en fördeg kanske du kan få det att jäsa.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.