Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lagring av champagne

  • 24 februari 2005

    Jag skall skriva ett PM för min kurs i dryckeskunskap kring detta ämne.Är det någon som har tips om bra källor?Jag har en hel del champagneböcker (och vinböcker), men har inte hittat så mycket på nätet när jag sökt./GastronomenGastronomen SverigeDin BLOG för svensk gastronomihttp://www.gastronomen.se

  • 25 februari 2005

    KOlla här så får du lite hjälp:http://www.thewinedoctor.com/author/nonvintagechampagne.shtml

  • 31 maj 2005

    När jag var i Champagne i somras sa de att fransmän föredrar unga friska champagner, medan britterna vill ha vällagrade och brödiga champagner. Naturligtvis hade inte guiden sina sympatier hos britterna... ;-) /Henrik

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.