Jag skall skriva ett PM för min kurs i dryckeskunskap kring detta ämne.Är det någon som har tips om bra källor?Jag har en hel del champagneböcker (och vinböcker), men har inte hittat så mycket på nätet när jag sökt./GastronomenGastronomen SverigeDin BLOG för svensk gastronomihttp://www.gastronomen.se
25 februari 2005
KOlla här så får du lite hjälp:http://www.thewinedoctor.com/author/nonvintagechampagne.shtml
31 maj 2005
När jag var i Champagne i somras sa de att fransmän föredrar unga friska champagner, medan britterna vill ha vällagrade och brödiga champagner. Naturligtvis hade inte guiden sina sympatier hos britterna... ;-) /Henrik
Jag skall skriva ett PM för min kurs i dryckeskunskap kring detta ämne.Är det någon som har tips om bra källor?Jag har en hel del champagneböcker (och vinböcker), men har inte hittat så mycket på nätet när jag sökt./GastronomenGastronomen SverigeDin BLOG för svensk gastronomihttp://www.gastronomen.se
KOlla här så får du lite hjälp:http://www.thewinedoctor.com/author/nonvintagechampagne.shtml
När jag var i Champagne i somras sa de att fransmän föredrar unga friska champagner, medan britterna vill ha vällagrade och brödiga champagner. Naturligtvis hade inte guiden sina sympatier hos britterna... ;-) /Henrik