Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

När passar inte vin?

  • 19 juli 2000

    Vad är riktigt illa att dricka vin till?

  • 19 juli 2000

    Vin har faktiskt en del ovänner. En kraftig syra i maten är oftast svår att kombinera med vin, ex: citron, spenat, broccoli, sparris, rå tomat, ägg och druvor faktiskt. Så länge syran från dessa råvaror inte dominerar maträtten eller om de blandats med lite salt eller socker går det dock oftast bra.Men däremot, till råvaror med en kraftig sälta som exempelvis kräftor, böckling eller sill passar det betydligt bättre med öl./Red.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.