Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

saft

  • 18 september 2001

    Hur gör man fläderbärssaft, fick det serverat häromdagen och det är ju lika gott som fläderblomsaft. Bären börjar ju se klara ut nu.

  • 16 november 2001

    FLÄDERBÄRSSAFT Fläderbärssaft är mycket bra i förkylningstider, den spädes med lika delar hett vatten och drickes flera gånger om dagen. Gör så här: Rensa och ta bort skaften på bären, som sedan ångkokas. Den avrunna saften tillsätts 300 g socker/liter saft och kokas i 5 min. Hälls upp het på varma flaskor. Receptet kommer i från Mer Smak (KF)Hoppas det va vad du sökte Kan säkert exprimentera själv med citron o.dyl

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.