Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Servera rätt

  • 14 september 2000

    Hur serverar men punch lämpligast? Och Grappa?

  • 14 september 2000

    Punch ska serveras kall. Den blir bäst om man hastigt kyler flaskan eller glaset i en vinkylare med is. Felaktigt serverar många servitörer glaset i en skål med isbitar vilket är högst otrevligt för gästen då det droppar och stänker. Det finns även särskilda punchglas, låga utan fot med bred öppning, men det går även bra med ett likörglas.Grappa serveras rumstempererat ur höga, smala, tulpanglas. Även här finns speciella Grappaglas. /Red.

  • Guhawi 7 november 2010

    Men om man skall servera punchen varm, i vad serverar man den då?

  • hanstom 7 november 2010

    I typ glöggkoppar

  • sikaal 7 november 2010

    Mamma hade små glas/koppar med fot och öra, som användes till varm punch.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.