Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snaps

  • 12 november 2000

    Vill någon dela med sig av sitt bästa snapsrecept? Jag vill göra egen i år!

  • 13 november 2000

    Fyll en flaska till hälften med rensade röda vinbär. Lägg i svarta vinbär så att flaskan blir full till 3/4. Fyll flaskan med valfritt okryddat brännvin. Låt stå minst 3 veckor. Sila och häll brännvinet på en vacker glasflaska.

  • 14 november 2000

    Lägg 2 sockerbitar, 1 kanelstång, 8 kryddnejlikor och 8 hela kardemummakärnor i en glasburk som rymmer 5 deciliter.Häll på en halvflaska (350 ml) Brännvin Special.Skaka burken tills sockret löst sig.Låt stå i 1 dygn.Tvätta en apelsin under rinnande ljummet vatten.Skär med potatisskalare en 1 decimeter lång remsa av det yttersta orange-gula skalet. Lägg apelsinskalet i burken med brännvin. Låt stå i ytterligare 1 dygn. Sila. Snapsen är klar!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.