Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vin i sås

  • 26 januari 2001

    Jag har en liten fråga. Ofta när man ska har vin i sås tar man det allra billigaste man kan hitta. Men av någon hörde jag att allra bästa resultatet blir fantastiskt om man tar samma vin som man ska dricka till. Stämmer det, det låter ju naturligt, men såsen kokar ofta eller nära på i alla fall. Blir det skillnad?

  • 28 januari 2001

    Visst stämmer det att det blir bäst med samma vin. Har man ett väldigt dyrt vin som man inte vill hälla i såsen, kan man försöka hitta ett billigare alternativ i samma stil.

  • 31 maj 2001

    Det klart bästa resultatet är ju att använda samma vin som man skall dricka till maten!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.