om jag har vinskvättar kvar efter middafen brukar jag göra "iskuber" av det och spara för att ha i såser o.s.v.Då vet man att man har ett gott vin i maten istället för ett billigt matlagningsvin. Det blir ju lite spännande smaker eftersom man sällan har så mycket kvar av en sorts vin.
7 februari 2000
Man kan också göra vinäger har jag hört. Då krävs någon form av svamp eller någon bakterieodling (låter väl fräscht!). Är det någon som vet hur man gör?/Cecilia
om jag har vinskvättar kvar efter middafen brukar jag göra "iskuber" av det och spara för att ha i såser o.s.v.Då vet man att man har ett gott vin i maten istället för ett billigt matlagningsvin. Det blir ju lite spännande smaker eftersom man sällan har så mycket kvar av en sorts vin.
Man kan också göra vinäger har jag hört. Då krävs någon form av svamp eller någon bakterieodling (låter väl fräscht!). Är det någon som vet hur man gör?/Cecilia