Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vin skvättar kvar ....

  • 7 februari 2000

    om jag har vinskvättar kvar efter middafen brukar jag göra "iskuber" av det och spara för att ha i såser o.s.v.Då vet man att man har ett gott vin i maten istället för ett billigt matlagningsvin. Det blir ju lite spännande smaker eftersom man sällan har så mycket kvar av en sorts vin.

  • 7 februari 2000

    Man kan också göra vinäger har jag hört. Då krävs någon form av svamp eller någon bakterieodling (låter väl fräscht!). Är det någon som vet hur man gör?/Cecilia

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.